Videot

Löydät tästä Avointen työnantajien verkostossa toteutetut videot.

Videoita jaettiin Facebookissa ja Instagramissa joulukuusta 2018 alkaen.

Odota viitisen sekuntia, että videot latautuvat, niin pääset tutustumaan verkostoon ja työnantajiin.

 

Alla olevasta linkistä voit katsoa:

Verkoston työnantajien paneeli Kesätyötorilla 2019

 

 

Avointen työnantajien verkosto

Avointen työnantajien verkosto -hanke etsii ratkaisuja Sastamalan, Hämeenkyrön, Huittisten ja Punkalaitumen alueen työvoimapulaan. Hankkeen tavoitteena on kokemusvaihdon avulla löytää eri työnantajatahojen vahvuudet ja vahvistaa positiivista työnantajakuvaa osaajien houkuttelemiseksi.

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Tiistaina 13. marraskuuta 2018

Vammalan Teollisuuspalvelu Oy

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.Vammalan Teollisuuspalvelu Oy:Vammalan Teollisuuspalvelussa kohtaavat koneistus, hitsaus ja rautarakennetyöt ammattilaisten osaamisella. Sastamalassa sijaitseva yritys tuottaa konepajatöiden lisäksi teollisuudelle laaja-alaisia palveluita.

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Keskiviikkona 12. joulukuuta 2018

Huittisten Sanomalehti

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.Huittisten Sanomalehti:Mediatalo, joka näkyy ja kuuluu Huittisista maailmalle niin printissä kuin sähköisenä. Lähitulevaisuudessa paikallisen mediatalon parinkymmenen ammattilaisen joukkoon etsitään lisää osaamispääomaa. Pysyhän kuulolla!

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Keskiviikkona 12. joulukuuta 2018

HR-Heikkilä

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.HR-Heikkilä:Perinteikäs Punkalaitumelainen konepaja HR-Heikkilä on hitsaukseen erikoistunut sopimusvalmistaja. HR-Heikkilässä tehdään kovaa ammattitaitoa vaativia töitä. Kiinnostuitko?

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Maanantaina 3. joulukuuta 2018

Finnpelti Oy

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää 7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.FinnPelti:Tunnetko perheyritys FinnPelti Oy:n? Kenties sinulla tai naapurilla on Finnpellin valmistama tyylikäs katto. Kattopeltien lisäksi yrityksessä tehdään perinteisiä peltisepän töitä Sastamalassa.

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Maanantaina 3. joulukuuta 2018

Kalaneuvos Oy

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää 7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.Kalaneuvos:Ota onkeesi! Tutustu Sastamalalaiseen Kalaneuvokseen, Suomen suurimpaan kala-alan toimijaan. Laajentuva yritys tarvitsee lähiaikoina lisää työvoimaa.

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Maanantaina 3. joulukuuta 2018

Avoimet työnantajat

Viime viikolla sai ensi-iltansa Avointen työnantajien verkoston video. Nyt kisataan tiedosta! VASTAA JA VOITAMontako yritystä videosta löydät?Vastaukset 22.11. mennessä.Tietäjien ja kommentoijien kesken arvotaan Leader tuotekassi, joka sisältää houkuttelevia Leader-tuotteita: sateenvarjo, karkkeja, keittiöliinoja.Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Sunnuntaina 18. marraskuuta 2018

Seloy Oy

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää 7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.Seloy Oy: Pitkän linjan perheyritys valmistaa Huittisissa pääasiassa eristyslasielementtejä. Seloyssa on hyvä tekemisen meininki ja tilaa myös uusille ideoille ja innovaatioille. Olisiko lasi myös sinun juttusi?

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Perjantaina 14. joulukuuta 2018

Viherrakennus Rosalin

Avointen työnantajien verkosto ylpeänä esittää7-osaisen sarjan, joka kertoo työnantajista, työpaikoista ja yhteistyöstä Joutsenten reitin alueella.Viherrakennus Rosalin:Haaveiletko upeasta puutarhasta? Sen tekee Viherrakennus Rosalin yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Haaveiletko saavasi rakentaa upeita ympäristöjä? Puutarha-alan yrityksessä työskentely on luonnonläheistä, monipuolista ja vaihtelevaa.

Julkaissut Leader Joutsenten reitti Perjantaina 14. joulukuuta 2018

Maarit Koskinen
projektipäällikkö
p. 044 237 4703
maarit.koskinen@joutsentenreitti.fi

Avointen työnantajien verkosto
Joutsenten reitti ry